NOVICE

14.4.-16.4.2014 JobFair

Beri več...

FMC - bronasti sponzor na konferenci "Neprekinjeno poslovanje"

Beri več...

29.1.2014 Prvi izid FMC novic

Beri več...
 

ŠTUDIJE PRIMEROV


 

Virtualni strežniki za največji dogodek o informacijskih tehnologijah


Na Microsoftovi NT konferenci 2009 so organizatorji iskali način za preprostejšo organizacijo praktičnih delavnic. Pri tem so se odločili za pristop gostovane rešitve, pri kateri odjemalci v delavnicah prek internetne povezave dostopajo do strežnikov, na katerih so nameščeni virtualni stroji. Pri tem so se povezali s podjetjem FMC, ki v svoji ponudbi nudi tudi rešitve gostovanja strežnikov.

Rešitev je omogočila preprosto in hitro organizacijo delavnic, obenem pa so na ta način vzpostavili sistem, ki ga je mogoče brez težav uporabiti tudi na drugih Microsoftovih dogodkih.

več >>

 

FMC nadgradil svoj informacijski sistem


Naš najpomembnejši cilj je bil uporabiti najsodobnejše tehnologije ter predstaviti prednosti, ki jih prinašajo.

S pomočjo virtualizacije smo konsolidirali naš informacijski sistem in uvedli najsodobnejšo Microsoftovo strežniško platformo - Windows Server 2008, podatkovni strežnik SQL Server 2005 in Exchange Server 2007.


več >>
Z najemom IT storitev do prihrankov


Novoustanovljeno podjetje Nobelcos je za poslovanje izbral najem storitev podatkovnega centra podjetja FMC, ki je na trg lansiral novo blagovno znamko Complete-datacenter.com, v okviru katere strankam nudi najem prilagojenih storitev podatkovnega centra.


Glavna zahteva podjetja Nobelcos je bila, da bodo kot programsko rešitev uporabljali poslovno informacijski sistem Pantheon, dodatna želja pa, da bi zaposleni pri vsakdanjem delu uporabljali Applove računalnike Mac.


več >>

Ta stran uporablja piškotke. Preberite si, katere piškotke uporabljamo in zakaj.