NOVICE

Podjetje FMC na konferenci Unis Days 2015 v Mostarju

Beri več...

FMC na NT konferenci v Portorožu

Beri več...

BREZPLAČEN SEMINAR: Kako poskrbeti za neprekinjeno poslovanje s pomočjo oblaka?

Beri več...
 

PARTNERJI
V okviru naše ponudbe IKT rešitev in storitev uspešno sodelujemo z svetovno priznanimi in uveljavljenimi partnerji ter zaposlujemo strokovno izobražene prodajalce in ustrezno certificirane sistemske inženirje, ki vam pomagajo pri izboru najboljše ponudbe in rešitve za vaše IKT izzive.

 


 

VEČ INFORMACIJ

 
T: +386 (0)59 209 300
E: prodaja@fmc.si
 

  
Dell

Podjetjem nudi širok spekter IT opreme in programskih rešitev za poslovne uporabnike, za podjetja vseh velikosti in zahtevnostnih razredov. Konstantno sledi razvoju storitev v oblaku, velikih podatkov, mobilnih naprav in varnosti, ki spreminjajo način, kako svet deluje. Osredotoča se na rešitve, ki podjetjem pomagajo poenostaviti IT okolja, zmanjšati tveganja in pospešiti rezultate. Dell je zavezan svojim strankam ter konstantno razvija inovacije in vlaga v dolgoročne investicije. 

FMC partnerski status:

Dell PartnerDirect Preferred


Več >>  
 

Microsoft

Microsoft je eno od vodilnih podjetij s področja informacijskih tehnologij in eden najpomembnejših razvijalcev poslovnih programov in sistemov, ki podjetjem pomagajo zagotoviti varno in učinkovito poslovanje ter podjetjem in posameznikom po celem svetu pomagajo pri uresničevanju njihovega potenciala. To je cilj njihovih prizadevanj, da uporabnikom in širši družbi ponudijo vedno boljše tehnologije in rešitve.

FMC partnerski status:

Microsoft Gold Certified Partner

 

Več >>  


EMC

EMC nudi diskovne knjižnice, sisteme za upravljanje vsebin in SAN omrežij, na katere se IT strokovnjaki zanašajo že vrsto let. V podjetju FMC vam pomagamo izbrati opremo, ki je optimalna za izgradnjo vaše informacijske infrastrukture.


FMC partnerski status:

EMC Authorized Reseller

 

Več >> Vmware

Vmware je vodilno svetovno podjetje na področju virtulizacije, tako strežniške kot tudi namizne. Njihove rešitve pomagajo zmanjšati kompleksnost in upravljanje IT okolja.   Znane so po zanesljivosti, visoki razpoložljivosti, hitri implementaciji in enostavnim upravljanjem.
 

Več >>

 

Citrix

Aplikacijski strežnik Citrix je namenjen dostopu do podatkovnih zbirk preko spletnega brskalnika. S svojimi rešitvami omogoča dostop do aplikacij, informacij, procesov in ljudi z uporabo različnih računalniških naprav od koderkoli, kjerkoli in kadarkoli. Deluje tako, da se iskalni programi izvajajo na strežniku, uporabnik pa preko omrežja dobiva le sliko zaslona, ki jo vidi v posebnem oknu. Na ta način je potrebno preko omrežja prenesti manj podatkov, kar v večini primerov bistveno pospeši dostop. Ker se programi ne izvajajo na uporabnikovem računalniku, ni problemov z delovanjem posameznih iskalnih programov.

 

FMC partnerski status:

Citrix Partner Silver Solution Advisor


Več >> 

Hewlett Packard

HP je svetovno znan ponudnik informacijskih rešitev, ki nenehno sledi IT trendom in razvoju inovacij. Poslovanje usmerja na storitve v oblaku, varnost in velike podatke.

Več >>
IBM

IBM si prizadeva biti med vodilnimi na področju razvoja in proizvodnje najnaprednejših informacijskih tehnologij, vključno z računalniškimi sistemi, programsko opremo, omrežji, hranjenjem podatkov in mikroelektroniko. Nudijo napredno tehnologijo s profesionalnimi rešitvami in podporo uporabnikom.

 

FMC partnerski status:

IBM Partner World Member

 

Več >>
Lenovo

Lenovo je eno izmed vodilnih tehnoloških podjetij in je drugi največji proizvajalec računalnikov na svetu, ki stremi k snovanju najbolj tehnološko dovršenih osebnih in prenosnih računalnikov ter mobilnih internetnih naprav. Njegovo poslovanje temelji na inovacijah, operativni učinkovitosti, zadovoljstvu različnih uporabniških skupin strank v lokalnem okoljui ter jasni poslovni strategiji.

 

 Več >>


Symantec

Symantec je vodilno podjetje na področju programskih rešitev za zagotavljanje varnosti, shranjevanja podatkov in upravljanja računalniških sistemov. Njihova programska oprema in storitve na več načinov učinkovito zmanjšujejo tveganje pri poslovanju in omogočajo zaupanje ob uporabi ali shranjevanju informacij. Njihove varnostne rešitve so v grobem primerne za zaščito in upravljanje delovnih postaj, prenosnih računalnikov in strežnikov ter rešitve za podatkovne centre. 
 

FMC partnerski status:

Symantec Advanced Partner 
 

Več >>
Cisco

Cisco je vodilni svetovni proizvajalec omrežnih internetnih rešitev. Nudi rešitve na področju oblačnih storitev, Data centrov, varnosti, mobilnosti in omrežij. Njihove strategija se osredotoča na rešitev pomembnih poslovnih procesov strank z zagotavljanjem inteligentnih omrežij in tehnološke arhitekture, zgrajene na integriranih izdelkih, storitvah in programskih platformah
 

Več >>iStor

Podjetje iStor vam omogoča popolno in enostavno zaščito podatkov v realnem času, tako lokalno kot tudi na oddaljenih lokacijah. Trži zanesljive, centralizirane rešitve za varnostno kopiranje, ki odgovornim za IT in lastnikom podjetij odpravi vsakršne skrbi povezane z zaščito najpomembnejšega imetja njihovih organizacij – njihovih podatkov.

Več >>
    

Xerox

Xerox je vodilno podjetje na področju celovitih rešitev upravljanja z dokumenti. Gartner, IDC, Forrester in Quocirca so le nekatere priznane neodvisne analitske hiše, ki so v svojih poročilih za leto 2012 Xerox uvrstile v svetovni vrh na področju upravljanja s storitvami tiskanja (Managed Print Services MPS).
 

FMC partnerski status:

 Xerox Business partner

FMC ponudba:

Storitve upravljanja s tiskom

 

Več >> 
    

PaperCut

PaperCut je najbolj razširjena lokalizirana programska oprema za nadzor tiska in uporabe tiskalnikov ter multifunkcijskih naprav. Omogoča enostaven in zanesljiv nadzor nad tiskanjem, kopiranjem in skeniranjem. Odlikuje se po enostavni uporabi, učinkovitem nadzoru in samodejnem poročanju, kar omogoča vsem uporabnikom v organizaciji učinkovit in profesionalni pristop k zniževanju stroškov.
   
Več >>       

Systematic

Systematic je mednarodno podjetje, ki se osredotoča na IT rešitve in produkte na štirih poslovnih področjih: v javnem sektorju, zdravstvu, obrambi in na področju obveščevalne in nacionalne varnosti. Njihova naloga je, da zapletene stvari naredijo preproste in da nadaljujejo z razvojem rešitev za svoje stranke, zato nenehno stremijo k izboljšanju obstoječih delovnih procesov in tehnologij.
 
Več >>Samsung Fiberoptics

Podjetje Samsung je vodilni na področju optične komunikacijske industrije in obenem tudi konstantni razvijalec vrhunskih optičnih komunikacijskih produktov že od samih začetkov njihovega izdelovanja, leta 1983. Na trgu je s svojo ponudbo prisoten že več kot 30 let. Pri proizvodnji optičnih vlaken uporablja materiale najboljše kakovosti in čistosti ter kabelske izdelke, ki zadovoljujejo potrebe kupcev ter zagotavljajo odlične zmogljivosti in udoben dostop. 
 

FMC partnerski status:

pooblačeni distributer za dobavo Samsung optičnih kablov

FMC ponudba:

Širokopasovna omrežja

 

Več >>Acronis

Acronis nudi vrhunsko programsko opremo za varnostno shranjevanje in restavriranje podatkov. Njihova rešitev Backup & Recovery omogoča takojšnjo ponovno vzpostavitev stanja informacijskega sistema po nesreči in s tem podjetjem zagotavlja neprekinjeno poslovanje in varnost podatkov. Obenem jim omogoči tudi optimizacijo obstoječe informacijske infrastrukture, pomnilniških naprav in mrežnih resursov ter zmanjševanje stroškov.

Več >>


 
 
 
Ta stran uporablja piškotke. Preberite si, katere piškotke uporabljamo in zakaj.