NOVICE

14.4.-16.4.2014 JobFair

Beri več...

FMC - bronasti sponzor na konferenci "Neprekinjeno poslovanje"

Beri več...

29.1.2014 Prvi izid FMC novic

Beri več...
 

PARTNERJI

DELL

je leta 1984 ustanovil Michael Dell z enostavnim konceptom - prodajati računalnike direktno kupcem. Sedaj Dellova poslovna strategija temelji na kombinaciji direktnega modela in distribucijskih kanalov.

več >>

 

Microsoft

Smo uradni Microsoft Gold Certified Partner in vam nudimo rešitve, ki v vašo organizacijo pripeljejo poslovno inteligenco. Ustvarite varno in zanesljivo poslovno omrežje. Microsoft je eno od vodilnih podjetij s področja informacijskih tehnologij in eden najpomembnejših razvijalcev poslovnih programov in sistemov, ki podjetjem pomagajo zagotoviti varno in učinkovito poslovanje ter podjetjem in posameznikom po celem svetu pomagajo pri uresničevanju njihovega potenciala.

Več >>  

EMC

Vaše podjetje je vedno v gibanju in EMC vedno drži ritem. Izmed diskovnih knjižnic, sistemov za upravljanje vsebin in SAN omrežji, so prav izdelki EMC tisti, na katere se IT strokovnjaki zanašajo že vrsto let. V podjetju FMC vam pomagamo izbrati opremo, ki je optimalna za izgradnjo vaše informacijske infrastrukture.
 

več >>
VMware


 

več >>

Citrix

Aplikacijski strežnik Citrix je namenjen dostopu do podatkovnih zbirk preko spletnega brskalnika. Deluje tako, da se iskalni programi izvajajo na strežniku, uporabnik pa preko omrežja dobiva le sliko zaslona, ki jo vidi v posebnem oknu. Na ta način je potrebno preko omrežja prenesti manj podatkov, kar v večini primerov bistveno pospeši dostop. Ker se programi ne izvajajo na uporabnikovem računalniku, ni problemov z delovanjem posameznih iskalnih programov. Namestitev odjemalca za Citrix je zelo enostavna in v primeru, da uporabljate Internet Explorer celo povsem samodejna. Poleg odjemalca za Windows so na voljo tudi odjemalci za Unix in računalnike Macintosh. Zaradi načina delovanja je nekaj posebnosti pri tiskanju in shranjevanju rezultatov na uporabnikovem računalniku.

več >>  


Hewlett Packard

Podjetje FMC d.o.o., ki se na slovenskem trgu predstavlja, kot srednje veliko, je glede na število zaposlenih zelo dinamično, prilagodljivo tržnim razmeram,  kar dokazuje s strateško potezo širjenja partnerstva. Tako smo v zadnjem letu poleg ostalih, sklenili tudi partnerstvo s svetovno znanim gigantom informacijskih rešitev HP in se s tem postavili ob bok večjim slovenskim IT podjetjem.  

več >>
IBM

Podjetje FMC d.o.o., ki se na slovenskem trgu predstavlja, kot srednje veliko, je glede na število zaposlenih zelo dinamično, prilagodljivo tržnim razmeram,  kar dokazuje s strateško potezo širjenja partnerstva. Tako smo v zadnjem letu poleg ostalih, sklenili tudi partnerstvo s svetovno znanim gigantom informacijskih rešitev IBM in se s tem postavili ob bok večjim slovenskim IT podjetjem.

več >>

Lenovo

Lenovo je usmerjen v zadovoljevanje potreb različnih uporabniških ciljnih skupin v lokalnem okolju. V Sloveniji ponuja in trži izdelke večkrat nagrajenih blagovnih znamk ThinkPad, ThinkCentre in ThinkVision, ki so primarno namenjene podjetjem in zadovoljevanju njihovih specifičnih potreb. Tako sami izdelki kot tudi vanje vgrajene vodilne tehnologije ThinkVantage so usmerjeni v zviševanje produktivnosti in varnosti poslovanja podjetij.

Lenovo je predano proizvodnji najbolj inovativnih osebnih računalnikov. Poslovanje Lenova temelji na inovacijah, operativni učinkovitosti, zadovoljstvu strank ter osredotočenosti investiranja na nove trge. Lenovo je nastalo po nakupu IBM-ove proizvodnje osebnih računalnikov ter razvija in izdeluje najkakovostnejše osebne računalnike ter narekuje smernice na trgu osebnih računalnikov in storitev, ki strankam po celem svetu zagotavljajo večjo produktivnost in konkurenčno prednost. Svoje razvojne centre ima v Yamatu na Japonskem, v Pekingu, Šanghaju in Shenzhenu na Kitajskem ter v Raleighu v Severni Karolini.
 

 več >>


Symantecveč >>
CISCO


 

več >>
iStor

Podjetje iStor vam omogoča popolno in enostavno zaščito podatkov v realnem času, tako lokalno kot tudi na oddaljenih lokacijah. Trži zanesljive, centralizirane rešitve za varnostno kopiranje, ki odgovornim za IT in lastnikom podjetij odpravi vsakršne skrbi povezane z zaščito najpomembnejšega imetja njihovih organizacij – njihovih podatkov.

več >>
    

PaperCutVeč >>       

Systematic
Več >> 

XEROX

S pravilno izbiro tiskalniške opreme lahko letno prihranite tudi do 50 % stroškov. Kljub dobremu poznavanju ekonomije, se marsikateri uporabnik oz. podjetje še vedno odloča za relativno poceni začetno investicijo, ne vedoč, da taka investicija dolgoročno prinese veliko stroškov in s tem tudi izgubo. V našem prodajnem programu je na prvem mestu Xerox, ki na področju barvnega tiska nima konkurence. Rešitve, ki jih je Xerox ponudil z večopravilnimi stroji, so med najboljšimi. Tako je tudi Xerox prvi in edini, ki uporabnikom ponuja posebno vzdrževalno pogodbo, imenovano FSMA – full system maintenance agreement.
 

več >>
Samsung Fiberoptics


 

več >>
Acronis

Predstavljamo vam vrhunsko programsko opremo za varnostno shranjevanje in restavriranje podatkov proizvajalca ACRONIS.

Več >>
Ta stran uporablja piškotke. Preberite si, katere piškotke uporabljamo in zakaj.