NOVICE

14.4.-16.4.2014 JobFair

Beri več...

FMC - bronasti sponzor na konferenci "Neprekinjeno poslovanje"

Beri več...

29.1.2014 Prvi izid FMC novic

Beri več...
 

Varnostne rešitve


Symantec Backup Exec™

je programska rešitev za varovanje podatkov, ki je med najbolj cenjenimi in priljubljenimi rešitvami na tržišču. Skupaj z mnogimi agenti: Agent za SQL strežnik, agent za Oracle, SAP, Lotus Domino, Microsoft Exchange in drugimi, nudi kompletno zaščito podatkov v vaši organizaciji. Symantec Backup Exec™ je zasnovan tako, da zagotavlja visoke zmogljivosti in zanesljivo zaščito podatkov v okoljih Windows Server. Popolna družina zmogljivih agentov zadostuje rastočim potrebam ali nadgradnjam zmogljivosti podatkovnih shramb. Možnost Desktop and Laptop varuje ključne podatke v namiznih sistemih in prenosnih računalnikih. Zagotavlja stalno zaščito, zasnovano na uporabi diska, in sinhronizacijo, ki je namenjena tako uporabnikom v pisarni kot tudi mobilnim uporabnikom na poti.


Rešitev za obnovitev strežnikov (Intelligent Disaster Recovery), ki je namenjena tako lokalnim kot tudi oddaljenim strežnikom Windows, odpravlja potrebo po vnovičnem nalaganju celotnega operacijskega sistema v primeru, ko strežnik odpove. Proces obnovitve je mogoče začeti z uporabo disket, plošč CD R, CD RW ali zagonskega traku. Tako je mogoče zaustavljene strežnike obnoviti brez vnovičnega nameščanja operacijskega sistema. Sistemske datoteke so obnovljene iz zadnje polne, prirastne, diferencialne ali delovne varnostne kopije. Možnost Intelligent Disaster Recovery je neposredno integrirana s funkcijo Microsoft ASR (Automated System Recovery) v operacijskih sistemih Windows Server 2003 in Windows XP, kar zagotavlja popolno obnovitev strežnikov Windows v primeru katastrofe.
 

Možnost SAN Shared Storage

Ta zmogljiva rešitev za varnostno kopiranje brez uporabe lokalnega omrežja omogoča centraliziranje naprav za shranjevanje, ki so povezane preko preklopnih sistemov ali iSCSI omrežja za shranjevanje (SAN). Rešitev je namenjena za varnostno kopiranje več porazdeljenih strrežnikov. To prinaša večje zmogljivosti, učinkovitost in odpornost na napake.
Možnost SAN Shared Storage izenačuje obremenitev dejavnosti poslov iz več strežnikov Backup Exec med deljenimi napravami. Večje zmogljivosti, hitrejše varnostno kopiranje in centralizirano upravljanje medijev prispevajo k zniževanju skupnih stroškov lastništva.

Možnost Advanced Open File

Pomaga nam zagotoviti, da so datoteke v lokalnih ali oddaljenih strežnikih zavarovane tudi, če so v uporabi. Backup Execova možnost Advanced Open File poskrbi za odprte datoteke na ravni nosilca in jih povsem integrira v Backup Exec. Tako nam ni potrebno skrbeti ali so datoteke, ki jih varnostno shranjujemo, odprte. Uporabnik zgolj s klikom na miško nastavi načrtovano varnostno kopiranje in uporabo te možnosti. Napredna tehnologija omogoča tudi prepoznavanje in nadgradnjo drugih tehnologij za ustvarjanje zamrznjenih posnetkov, kot je Microsoft VSS (Volume Snapshot Service) v strežnikih Windows Server 2003, kar omogoča višjo raven razpoložljivosti aplikacij.

V podjetju FMC vam usposobljen in certificiran tehnični kader nudi niz rešitev za arhiviranje pomembnih podatkov in s tem poskrbi za vaš miren spanec.

Prednosti rešitve

  • Podrobna in hitra obnovitev določenih podatkov aplikacij ali podatkov o datotečnem sistemu.
  • Popolna integracija z Backup Execom poenostavlja upravljanje in povečuje zanesljivost.
  • Prilagodljivost rastočim potrebam pri uvajanju rešitev za podatkovne shrambe, ko se omrežje in potrebe po shranjevanju povečajo.
  • Razširitev zaščite podatkov na raven celotnega poslovnega okolja, tudi na namizne sisteme in prenosne računalnike.
 
Ta stran uporablja piškotke. Preberite si, katere piškotke uporabljamo in zakaj.