NOVICE

14.4.-16.4.2014 JobFair

Beri več...

FMC - bronasti sponzor na konferenci "Neprekinjeno poslovanje"

Beri več...

29.1.2014 Prvi izid FMC novic

Beri več...
 

KOGA SI ŽELIMO V EKIPI


Zavedamo se, da tretjino svojega življenja preživimo v službi, zato smo podjetje približali vsakemu. Vsak ima svoj kotiček, ki si ga lahko poljubno uredi.

Kot ekipa skupaj hodimo v hribe, se prijavljamo na maratone, združujemo skupne dejavnosti in s tem omogočimo vsakemu, da med nami preživi vse prej kot stresne ure.

Zato smo pri izboru bodočih zaposlenih zelo pazljivi, saj je naše osnovno načelo, da se vrednost podjetja skriva v enotnosti ekipe.

Če misliš, da si pravi/a za FMC ekipo, se prijavi na razpisana delovna mesta.


Postanite del FMC tima


FMC d.o.o. je podjetje, ki nudi rešitve, storitve in opremo na področju informacijskih in komunikacijskih tehnologij. Naše ključne dejavnosti so svetovanje, razvoj, prodaja, integracija, IT rešitve, sistemska podpora zahtevnim kupcem in vzdrževanje IKT opreme. Delujemo na področju srednjih in večjih podjetij ter javne uprave, poslovanje pa širimo tudi na zahtevno področje velikih podjetij.

Verjamete vase in v svoje sposobnosti, znanja in izkušnje in to želite pri nas dokazati?

Želite napredovati in se uveljaviti na razpisanem področju?

V našem podjetju iščemo PODJETNE, DINAMIČNE in SAMOSTOJNE IZKUŠENE nove sodelavce, ki jih ni strah novih izzivov in želijo imeti stimulativni zaslužek, vezan na delovno uspešnost.

CV oziroma prijave z življenjepisom sprejemamo na zaposlitev@fmc.si.

I


Trenutno nimamo razpisanih delovnih mest.



Ta stran uporablja piškotke. Preberite si, katere piškotke uporabljamo in zakaj.